Марк Уолбърг дари целия си хонорар за участието си във

...
Марк Уолбърг дари целия си хонорар за участието си във
Коментари Харесай

Марк Уолбърг дари 1,5 млн. долара на "Времето изтече"


Марк Уолбърг подари целия си хонорар за присъединяване си във кино лентата "Всички пари на света" на благотворителната фондация "Времето изтече", която оказва правна помощ на лицата, станали жертви на обезчестяване и полов тормоз. Това удостовери адвокатката Нина Шоу, която е мощно ангажирана с фондацията.

"Да, Марк подписа чека", съобщи тя по време на един от панелите на фестивала SWSX (South by Southwest).

Както напомня БГНЕС 46-годишният артист получи крупната сума, с цел да взе участие в презаснемането на редица подиуми с присъединяване на основния артист Кевин Спейси.Това се случи, откакто Спейси стана обект на редица обвинявания в полови похищения и от екипа на продукцията взеха решението той да бъде „ сменен ” от 87-годишния Кристофър Плъмър.

По-късно Уолбърг даде пред медиите тържествено заричане да подари цялостния си хонорар на фондацията „ Времето изтече ”, откакто стана ясно, че колежката му в продукцията Мишел Уилямс е получила за въпросното презаснемане едвам 1000 $.

"Не ми лиши доста време да обмисля това свое решение. Това беше просто най-правилното нещо, което мога да сторя. А и Мишел е фантастична актриса", добави тогава кино звездата и добави, че пропастта сред неговото и нейното заплащане е била "крайно неловка". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР