Марк Селби си уреди звезден дуел на четвъртфиналите в Откритото

...
Марк Селби си уреди звезден дуел на четвъртфиналите в Откритото
Коментари Харесай

Селби срещу Робъртсън е звездният 1/4-финал в Шотландия

Марк Селби си уреди звезден двубой на четвъртфиналите в Откритото състезание на Шотландия против Нийл Робъртсън. Веселяка от Лестър се наложи с 4:2 над Джак Лисовски и продължава устрема си да вдигне за трети път трофея “Стивън Хендри ”.

Шампионът в Единбург от 2019 и 2020 година обаче има тежка задача против левичаря от Мелбърн, тъй като е изгубил последните си шест конфликта с него. Последната победа на Селби над Робъртсън е от Световното състезание 2020-а, когато го отстрани на четвъртфиналите.

Селби поведе с 3:0 над Лисовски, който опита да реализира поврат и се приближи единствено на фрейм от противника, само че в характерен жанр четирикратният международен първенец направи брейк от 86 в шестата партия и затвори мача.

Робъртсън съкруши с 4:2 Антъни Макгил, като направи съществени точкови серии - 88, 117, 90 и 61. Двубоят със Селби ще се организира в събота от 21 часа.

Джъд Тръмп също продължава напред след 4:2 нада Сяо Гуодонг, само че беше извънредно самокритичен към представянето си. Той изрази вяра, че в случай че стигне до полуфиналите, ще може да играе на чисто ново сукно на масата и вероятно да играе на високо равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР