Марк Селби и Дзяхуей Съ спечелиха първите сесии на 1/8-финалите

...
Марк Селби и Дзяхуей Съ спечелиха първите сесии на 1/8-финалите
Коментари Харесай

Селби и Съ поведоха след първите си сесии от 1/8-финалите в Крусибъл

Марк Селби и Дзяхуей Съ завоюваха първите сесии на 1/8-финалите си от Световното състезание по снукър, което се организира в Шефилд, Англия.

Четирикратният отличник на планетата Селби дръпна на Гари Уилсън с 5-3 след оспорвана борба. " Веселякът " на два пъти излизаше напред в резултата първоначално, преди първенецът от Германския Мастърс да отговаряше на собствен ред със извоювана партия. Уилсън даже поведе с 3-2, само че загуби последните три фрейма от сеанса.

Mark Selby 5-3 Gary Wilson.

Resumes tomorrow, 2.30pm. |
— World Snooker Tour (@WeAreWST)
От своя страна Съ отвори удобна разлика пред Робърт Милкинс и води с 6-2. 20-годишният китаец, който на старта отстрани намиращия се в страхотна форма победител в шампионата от 2005 Шон Мърфи с 10-9, има положителни шансове да откри място измежду четвъртфиналите, където го чака един всред Антъни Макгил и Джак Лисовски. Шотландецът има безапелационен задатък от 7-1 след първата сесия на дуела си с " Джакпота ", като втората е този следобяд от 16:30 часа българско време, когато Селби и Уилсън също възобновяват конфликта посред им.

От 12:00 часа наше време Кайрън Уилсън и Джон Хигинс излизат за първия си сеанс от втори кръг, като ще са още веднъж на масата и по-късно вечерта. Това ще е единственият дуел през днешния ден от 12:00, откакто настоящият първенец Рони О'Съливан се класира за 1/4-финалите, спестявайки си една сесия, след разгрома над Хосеин Вафаеи с 13-2. От шампионата през вчерашния ден отпадна международният отличник от 2010 Нийл Робъртсън, който загуби от дебютанта Джак Джоунс със 7-13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР