Марк Мензис е изправен пред заплахата от разследване от Commons

...
Марк Мензис е изправен пред заплахата от разследване от Commons
Коментари Харесай

Марк Мензис може да бъде изправен пред заплаха от разследване на Commons заради твърдения, че е използвал средства на Торите, за да плаща на „лоши хора“

Марк Мензис е изправен пред опасността от следствие от Commons поради изказвания, че е употребявал средства от акцията, с цел да заплаща на „ неприятни хора “.

Депутатът от торите беше отхвърлен от партията след обвинявания, че се е обадил на 78-годишен някогашен началник на акцията в 3:15 сутринта, потвърждавайки, че е заключен в апартамент и се нуждае от £5000 като въпрос на „ живот и гибел “ ".

Сумата, която набъбна до £6500, в последна сметка беше платена от неговия офис управител от нейната персонална банкова сметка и след това възобновена от средства, събрани от партийни донори.

Полицията на Ланкашир е разглеждане на изказванията за 52-годишния народен представител Филд.

Сега господин Мензис може да бъде подложен на обособена инспекция от управляващите на Общината дали е трябвало да заявява тайните заплащания в брой. Депутатите са длъжни да регистрират получените дарения и заеми. Кодексът за държание също гласи, че те „ в никакъв случай няма да подхващат дейности, които биха предизвикали забележителна щета на ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР