Марк Хюз е изправен пред нова криза в отбора на

...
Марк Хюз е изправен пред нова криза в отбора на
Коментари Харесай

Стоук Сити пуска юноши в защита срещу Челси

Марк Хюз е изправен пред нова рецесия в тима на Стоук Сити, откакто остана без съвсем цялата си отбрана и ще бъде заставен да употребява юноши против Челси на "Стамфорд Бридж ".

Капитанът Райън Шоукрос получи контузия в прасеца в мача против Хъдърсфийлд, Бруно Мартинс Инди има болки в слабините и няма да играе няколко седмици, а Курт Зума няма право даже и на минута против тима, който го преотстъпи в Стоук.

"Това си е сериозна рецесия. Намираме се в доста внимателно състояние и може да бъдем принудени да заложим на няколко юноши. Те би трябвало да свършат тази работа за нас. Няма да им бъде елементарно, тъй като даже и с най-хубавите ни 11 играчи това щеще да бъде доста сложен мач. Остава ни да излезем на терена, да мислим положително и да създадем това, което можем ", сподели мениджърът на Стоук преди мача за шампионата.

Левият бек Ерик Питерс, който беше контузен против Уест Хем по-рано през месеца, има дребни шансове да играе, само че Хюз е оптимист: "Може би ще подрани със завръщането си "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР