Марк Антони и Надя Ферейра си казаха съдбовното Да“ един

...
Марк Антони и Надя Ферейра си казаха съдбовното Да“ един
Коментари Харесай

4 за щастие: Марк Антъни се ожени за красивата Надя Ферейра

Марк Антони и Надя Ферейра си споделиха съдбовното „ Да “ един на различен този уикенд.

54-годишният артист и 23-годишната Надя се ожениха на гала, на която участваха доста звезди, измежду които Дейвид и Виктория Бекъм. Тържеството се организира в музея на изкуствата Pérez в Маями.

Булчинската рокля на финалистката от Мис Вселена 2021 бе дело на Galia Lahav, до момента в който Антъни бе поверил визията си на класиката в лицето на Диор. Роклята на шаферката пък бе направена от ненадминатата Виктория Бекъм, която е близка другарка на младоженците.

Видео от огромния ден бе оповестено извънредно от Hola USA. За да им честитят брака, доста техни другари споделиха фотоси на Надя, облечена в бял костюм. Снимките са направени на празненството за рождения ден на Малума, което беше в същия ден на сватбата.

Любопитен факт е, че Макс и Еми, децата на Марк от брака му с Дженифър Лопес, не бяха измежду присъстващите на сватбата.

Припомняме ви, че Антъни и Ферейра започнаха романса си през февруари 2022 година и се сгодиха малко по-късно през май. Надя бе оповестена за Мис Парагвай през 2021 година и приключи като първа подгласничка на състезанието Мис Вселена.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР