Марк Антъни и половинката му - Надя Ферейра, посрещнаха първата

...
Марк Антъни и половинката му - Надя Ферейра, посрещнаха първата
Коментари Харесай

Марк Антъни стана татко за седми път

Марк Антъни и половинката му - Надя Ферейра, посрещнаха първата си обща рожба на бял свят. Това стана ясно от пост в обществените мрежи, с който двамата родители оповестиха радостната новина. 

                             

 

От обявата научаваме, че че бебето се е родило на 18 юни.

54-годишният артист и новата му 24-годишна сексапилна брачна половинка разгласиха очарователна черно-бяла фотография, на която се вижда по какъв начин ръката на щастливата майка и хванала тази на новороденото, а нейната ръка е хваната от тази на музиканта. Самият Марк държи бебето в обятията си. " Божието създание постоянно е напълно. Честит Ден на бащата ", гласи постът на Антъни. 
                             

Засега повече детайлности към пола и името на бебето не се оповестяват. Дали бебето е момче, или е момиче, двамата не престават да пазят в загадка още от деня, в който Надя и Марк оповестиха публично бременността. 

Докато за Надя това е първо дете, за Марк това е седмият път, в който той става баща. От връзката си през 90-те години с Деби Росадо Марк има първородна рожба - Ариана Муниз.

По време на тази връзка артистът осиновява и Алекс - най-големия наследник на Деби от предходна връзка, тъй че момчето носи семейството Муниз. След това артистът се дами за Даянара Торес - от 2000 до 2004 година - и има две момчета: Кристиан, на 22 година, и Райън, на 19 г.  
                             

 

От втория си брак с латинозвездата Дженифър Лопес, Марк Антъни има близнаци - Еме и Макс, които след няколко дни ще навършат 15 години. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР