Марк-Андре тер Стеген може и да има вече зад гърба

...
Марк-Андре тер Стеген може и да има вече зад гърба
Коментари Харесай

Шави започна да работи за привличането на заместник на тер Стеген от Висшата лига

Марк-Андре тер Стеген може и да има към този момент зад тила си над 300 мача с Барселона, само че статутът му на корав титуляр е допустимо скоро да се промени, в случай че информацията на Mundo Deportivo се удостовери, че Шави се интересува от услугите на френския национал Йоан Мелие.

Испанското издание твърди, че „ каталунците “ наблюдават изявите на стража на британския Лийдс Юнайтед, което би трябвало да значи, че той попада в радара на треньора за възможен предстоящ трансфер.

Стегне е едвам на 29 години, което за вратар по традиция е напълно средата на кариерата, а и договорът му е до 2025 година, тъй че на „ Ноу Камп “ надали се тормозят, че скоро могат да го изгубят не по свое предпочитание.

Мелие въпреки това е момче на 21 години, което натрупа все по-богат опит на „ острова “ и даже се твърди, че може да измести Уго Лорис от титулярния пост във Франция за Мондиала в Катар след по-малко от година.

Нашата персонална оценка за слуховете е по-скоро негативна, тъй като няма доста причини в интерес на сходен трансфер. Нито Марк-Андре тер Стеген наподобява е изгубил чак толкоз доста от качествата си, нито Йоан Мелие наподобява подготвен за сходно предизвикателство. Или най-малко не преди да натрупа малко повече интернационален опит от това да бъде на аварийна пейка за „ петлите “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР