Маржът на безопасност на руската икономика е напълно достатъчен, за

...
Маржът на безопасност на руската икономика е напълно достатъчен, за
Коментари Харесай

Маржът на сигурност на руската икономика е с достатъчен за растеж, въпреки санкциите

Маржът на сигурност на съветската стопанска система е изцяло задоволителен, с цел да обезпечи напредък и развиване даже на фона на антируските наказания, сподели в неделя съветският министър на икономическото развиване Максим Решетников.

„ Икономиката ще би трябвало да преживее избран интервал на акомодация, интервал на метаморфоза на целия развой ", изясни той.

" Това ще бъде сериозен потрес, с който ще би трябвало да се надигнем. Но все пак имаме благоприятни условия за напредък и развиване. Много пазари остават отворени. Освен това границата на сигурност на съветската стопанска система е голяма ", сподели той в изявление за предаването " Москва.Кремъл.Путин " по телевизионния канал " Россия-1 ".

Той означи, че упованията, че " всичко ще се разпадне " не са правилни. По думите му никой не си прави илюзии по отношение на икономическите проблеми, само че няма и проблеми, които не могат да бъдат позволени.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в отговор на молба за помощ от ръководителите на републиките в Донбас. Той акцентира, че Москва няма проекти за окупация на украински територии, а цели демилитаризиране и денацификация на страната.

След тази стъпка Съединени американски щати, Европейският съюз, Обединеното кралство и няколко други страни оповестиха наказания против съветски физически и юридически лица.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР