Марийка навсякъде се жалвала, че мъжът й не го бива

...
Марийка навсякъде се жалвала, че мъжът й не го бива
Коментари Харесай

Марийка Славкова внесла първия вибратор у нас от Париж

Марийка на всички места се жалвала, че мъжът й не го бива в леглото
Световната история на вибратора стартира през далечната 1869 година, когато американският доктор Джордж Тейлър е първият, който патентова шезлонг, по средата на който е инсталирана главичка, привеждана в придвижване с парен мотор. След това бързо се нарояват всякакви софтуерни вибраторни атрибути, заместващи естествените като краставици и моркови.

В края на 19 век интимното достижение на индустриалната ера идва и в България с палавата брачна половинка на един от кметовете на Търново и считан за дясна ръка на Стефан Стамболов – Панайот Славков.

Марийка Славкова отива на разходка в Париж, само че историята мълчи дали бива съпроводена от брачна половинка си или от някой различен представител на мощния пол. Пред приятелки тя на драго сърце споделя за купения от Париж вибратор, който пренесла в България с много въпроси на митницата. Митничарите, които виждат за пръв път чудото на техническия напредък дълго разпитват Славкова какво е това.

Тя не е от срамежливите и има положително самочувствие на обгрижвана и глезена жена. Поглежда митничарите, усмихва се и декларира, че това е неин кеф и коства прескъпо. След това добавя, че на него написа на френски, че е „ каучуково приспособление за сладка наслада и незабравими прекарвания “.

Тук към този момент митничарите стартират да се досещат защо иде тирада и на лицата им блеснат ехидни усмивки. Един от тях не се сдържа и я пита защо й е това знамение като си има мъж у дома, а тя му дава отговор, че той към този момент не прави работа.
Месеци наред чиновниците от митницата описват за дългото каучуково приспособление, импортирано у нас от Марийка Славкова.

Те се затрудняват съществено при определянето на митото за вибратора, само че поради знатния й генезис и шампионата на невероятната стока, постановат оскъдна сума за заплащане.
Мълвата за странната движимост, която може да размени мъжа в леглото стига и до търновските вестници.

Новината стига и до брачна половинка на Марийка Славкова – Панайот Славков. Твърди се, че все пак той се правел, че не чува и не схваща защо си шушукат съгражданите му. Заговорело ли се на тази тематика, той внимателно ставал от масата и се прибирал в аптеката си или вкъщи в сърцето на Търново.

Славков, който по това време бил видна персона не показвал никаква ревнивост или пък наранени мъжка чест и достолепие.
Когато научава за секс абсурда, с който Стефан Стамболов пада от власт, Марийка декларира, че това не може да бъде, защото нейния никак го нямало в тези работи.
При все, че е коцкар и комарджия, Стамболов в действителност няма нищо общо със скалъпената от враговете му история, разказана във вестник „ Свободно слово “ през 1894 година В материала било разказано, че Стамболов, военният му министър подполковник Савов и Славков, блудствали със законната министерска брачна половинка.

Прочитайки материала Стамболов е безапелационен, че няма по какъв начин да направи нещо толкоз гнусно, а Марийка Славкова е безапелационна, че мъжът й „ никак го няма по тези работи “.
Някои клюки даже свързват стамболовия министър с хомокескуални пристрастености, за които по това време напълно не е признато да се приказва.

Макар и фиктивен, сексскандалът смъква Стамболов от власт, скоро след което министърът на земеделието Панайот Славков става кмет на Търново.
Домът им се прочува с това, че при визитите си в остарялата столица, Фердинанд постоянно отсяда у тях
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР