Марийче, Марийче... мъжете ги сменяш бързо и лесно, но нрава

...
Марийче, Марийче... мъжете ги сменяш бързо и лесно, но нрава
Коментари Харесай

"На такива като теб аз раздавам заплати": ТОП изказванията на Мария и нейните най-яки изцепки

Марийче, Марийче... мъжете ги сменяш бързо и елементарно, само че нрава - не! Поп-фолк дивата не е издавала ария от една година, а това е много време за нея. През 2020 тя се закани, че ще приключи креативната си кариера след 20 години, само че по-късно направи няколко участия и издаде балада. Всичко това даде вяра на почитателите на певицата, че тя се завръща, само че... тя реши да мине под венчилото за трети път.

Три за благополучие, споделят хората, а ние се надяваме този път Мария в действителност да е разкрила същинската обич. Мимето може да предходна като валяк през много мъже, което не е доста дамско от нейна страна, само че във времето са останали някои нейни крилати изречения, които ние помним и до през днешния ден. Ето някои от най-забавните изявления на Мария:

" Такива като теб са ми готвили по петима... и още ми готвят. Добре се оправям ", отсече във Vip Brother бясната Мария, която направи на пух и прахуляк началник Петров. По-рано нареше Мегз умопобъркан, а тя ѝ го върна " ти пък си изявена и ярка компаньонка ". Тайфунът от Стара Загора (а.к.а Мара) не спря, а загатна, че Каканашева обичала да " лае на каишка ". 

Виж още: Истински митове! Азис попя на Галена, а тя развъртя невиждани кючеци

 

Марето се скара с Алекс Богданска, с която не искаше повече разговор, да не ѝ го търси, а след това сподели на Енджи Касабие, че държанието ѝ не е дамско, не е за дама и по този начин се роди обичаната фраза на родните бръмчалки - " аз съм дама ". Горките обаче не знаят, че това е купа, която се връчва от британската кралица и е за заслуги към обществото. Е, те и нашите " звезди " имат съществени заслуги, най-много Марето.

 

Дамите в България не се возят на метро, само че пък мечтаят за него. Марчето сподели в едно изявление преди години, че в никакъв случай не се е возила в подземната железница на София, само че пък по този начин бленува да го направи един ден. Мила, към този момент можеш да го направиш, въпреки всичко билетчето е по-скъпо, а дами като теб не вървят на евтиното!

 

Мими обаче няма да го направи, тъй като тя е омъжена дама към този момент, а дамите не се блъскат с простолюдието в час пик. Дамите се возят на разкош, подарен им от половинките.

Мария другояче не си пада по секс ласките за една нощ. Предразположена е към брак, само че има още да гони холивудската икона Елизабет Тейлър, която има зад тила си осем брака, два от които за еднакъв мъж. Мимето обаче постоянно е казвала, че е моногамна в връзките си, само че също по този начин не си пада по " мемолепните " връзки. Мемолепни или мимолетни... няма значение, значимото е обич да има.

 

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР