Мариянна получава диагнозата си - рак на шийката на матката

...
Мариянна получава диагнозата си - рак на шийката на матката
Коментари Харесай

Марияна Цакова Получи Тежката Диагноза, Но Нейният Кошмар Започна С Българските Болници!

Мариянна получава диагнозата си - рак на шийката на матката с разсейки в черния дроб - преди към година. Чрез донори, околните и фамилията на Марияна съумява да събере 30 000 лв., нужни за лекуването и интервенцията й в клиника в Турция.

За злощастие, преди две седмици Мариянна Цакова получава получава затруднения. По това време тя се намира в София при своите родители.Жената и фамилията и потеглят по лечебните заведения, само че седем лечебни заведения отхвърлят да я одобряват, макар положението, в което се намира.

" Във ВМА, " Пирогов ", " Токуда ", " Сити клиник ", Онкологията в " Дървеница ", Александровска болница и " Майчин дом " - цялостен отвод. Навсякъде отхвърлят да я одобряват за преливане на кръв - отхвърлят лекуване. За тях, това е разследване от болестта. Дори от онкологичната болница ни споделиха, че няма по какъв начин да я одобряват, тъй като приемите са единствено планови и би трябвало първо да мине през надзорен обзор и в случай че лекари се съгласи - да я одобряват ", споделя пред малкия екран брачният партньор на Мариянна - Андриян.

Преди седмица, на 23 септември, фамилията към този момент по насила се обажда на болничното заведение в Турция, където главно върви лекуването на Мариянна. " От Турция изпратиха кола за спешна помощ за към 5 часа, след което я откараха назад там ", споделя Андриян. Мариянна към момента се намира в Турция., преди ден тя е претърпяла сполучлива интервенция по неотложност и сега се възвръща.

Отговорите от страна на лечебните заведения са разнообразни. В Александровска болница, обяснената причина е, че отказали да одобряват Мариянна, защото в болничното заведение нямат АГ-отделение. " Колегите са насочили околните и пациентката към " Майчин дом ", изясни проф. Атанас Темелков, началник-клиника по анестезиология и интензивно лекуване в болничното заведение.

В болница " Токуда " оповестиха, че дамата не е получавала отвод за лекуване в болничното заведение, обяснението на " Сити Клиник " пък е, че в този ден лечебното заведение не е работило. От Университетска профилирана болница за интензивно лекуване по онкология съобщили пред Нова телевизия, че казусът на дамата не е претендирал незабавен прием
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР