Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото Ясновидци“.

...
Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото Ясновидци“.
Коментари Харесай

Ясновидец №1 Марияна Николаева: Луната тресе Земята

Марияна Николаева е победител във втория сезон на бг-риалитото „ Ясновидци “. Родена през 1975 г, живее във Варна, омъжена с две деца. Стига до 4-то място в Украинското интернационално тв-състезание за явления „ Битката на екстрасенсите “ (Битва екстрасенсов). Пророчицата от Варна взе участие и в редица международни тв-проекти, като „ Екстрасенси детективи “, „ Екстрасенси водят следствие “, където мери сили с явления от Англия, Канада, Съединени американски щати, Казахстан и други страни. Марияна Николаева даде изявление за „ Телеграф “. Oткрай време човечеството се пробва да предвижда мощните трусове, само че към този момент това го има единствено във фантастичните филми, както и при библейските пророци. Вие самата имала ли сте предусещане или някакъв вид индикации преди трусовете, сринали Югоизточна Турция и елементи от Сирия? Ако наблюдавате моите прогнози напоследък, ще видите, че в тях съм казвала по какъв начин в Турция им се написа огромно земетресение. Чувах даже звука на земята като едно бумтене. Реално това земетресение за първи път ми излезе като информация свише преди към 10-тина години, че ще стане, само че действително точния миг на настъпването му бе мъчно да се предвижда. За жал такива земетресения предстоят в Индия и Казахстан.
Кога съгласно вас ще станат?
Не бих могла тъкмо да го уточнявам, само че евентуално е да станат и още тази година. Как получавате информацията за този жанр бедствия – под формата на картини или като мисъл-форма?
Под формата на картини. Буквално виждам по какъв начин постройките падат под личната си тежест, чувствам и вибрациите – клатя се като че ли съм в тях. Най-лошото мина ли в засегнатите в този момент региони?
Ще има още земетресения, само че те ще са по-скоро затихващи – ще не престават известно време. Жертвите за жал ще набъбнат на към 20 000 души. Добрата вест е, че комшиите ще възстановят бързо живота в засегнатите градове и села. Това ще се случи в границите на единствено 2 години. В тази страна обаче ще има още катаклизми, които ще са свързани с огън и вода – пожари и наводнения. Забелязвам едно периодично повтаряне на стихиите при тях – земя, огън и вода. За мен това значи, че някаква карма имат да изплащат на национално равнище. Гледайки от кулата на вашата свръхсензитивна заложба, в България пишат ли ни се по-силни трусове?
Ще има, само че няма да са толкоз мощни и заплашващи. Най-много приблизително към 3-4 да бъдат по скалата на Рихтер. Интересно е, че при нас ще има повече наводнения. Ще имаме и два по-големи пожара, само че те ще бъдат през летния сезон. Проф. Бойко Рангелов бе изказал догадка, че трус в Черно море (около сеизмичното огнище Шабла-Калиакра) би провокирал огромно цунами. Виждате ли материализацията на сходен сюжет скоро?
Виждам сходни картини в бъдещето да се случват у нас, само че не смятам, че ще бъдат някакви застрашаващи живота на хората по крайбрежието на Черно море. Ще бъде като по-голям прилив след наместване на земни пластове към 2027-2028 г
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР