Марияна Колева от Велико Търново може да бъде достойна конкуренция

...
Марияна Колева от Велико Търново може да бъде достойна конкуренция
Коментари Харесай

Търновска хубавица стана баба, а вижте как изглежда СНИМКИ

Марияна Колева от Велико Търново може да бъде почтена конкуренция на тези знойни хубавици-чужденки, чиито фотоси се въртят в обществените мрежи от състезанията за хубост „ Мис Баба “, написа.

И в случай че у нас визията за баба е жена с посивели коси, старомодни облекла, очила и занимания като гоблени и всевъзможни други плетки, то 41-годишната болярка въобще не се вписва в този образец. Търновката обича екстравагантни дрехи, поддържа съвършен маникюр и прическа и обикаля света.

„ Баба знае най-добре “ е споделил народът и в действителност Марияна в действителност умее и може всичко, в това число това да гледа внуче. Зеленооката красавица станала майка месец преди да навърши 20 години. На 1 август 1999 година на бял свят се появила щерка й Мартина, която наследила хубостта й. В началото на пандемията в България наследницата й съобщила, че чака на собствен ред рожба.



„ Бях сюрпризирана и не ми стана доста прелестно от позиция на това, че сега живеем в несигурни времена поради ковид. Освен това тя е още доста млада и още не си е поживяла задоволително. Но щом с обичания й са решили да основат семейство, аз нямаше по какъв начин да не ги поддържа “, споделя Марияна.

На 2 декември проплаква внучето й – дребната Даяна. 41-годишната търновка получила богатствата новина, до момента в който била на маникюр. Разказва, че съпреживяла раждането на бебето по непонятен метод.

„ През цялото време на раждането на Даяна имах болки в кръста. Когато неразположението отшумя, Мартина е родила. За благополучие, всичко е минало наред и в този момент се радваме на дребната принцеса “, споделя тя.



Модерната баба признава, че не се усеща стара и счита да се отдаде на завършения и пътешествия. Марияна обича да посещава разнообразни дестинации в чужбина, като през предходните години съумяла да прегледа и опознае Германия, Франция, Италия, Англия, Испания, Португалия и Египет.

41-годишната баба гордо дава отговор, че няма никакви пластични интервенции по себе си, въпреки да е суетна жена и да поддържа постоянно съвършена визия.

В дрешника й могат да се видят най-вече междинен клас маркови облекла, като залага на разчупени модели дънки. Харесва шапки, маратонки, само че също по този начин и елегантни рокли. Твърди, че не се стреми да следва стила на известните персони, а има личен взор за ефектно облекло. Описва стила си като спортно-елегантен.



За да се радва на добра фигура, върви доста пешком дружно с домашния си любим Съни. Кучето е с италиано-български генезис и е представител на породата „ Чихуахуа”. Шегува се, че четириногият мъник е нейното второ дете.

„ Грижите за него са ежедневни. Освен разходки и хранене се постанова постоянно посещаване при ветеринар, който да наблюдава здравословното му положение. Изумена съм, че в България отношението към животното е толкоз враждебно. Тук нямам право да се возя в рейс с куче, нито да вървя по магазините с него. В другите страни животните са на респект. Съвсем нормална панорама е да видиш куче от огромните породи да седи до стопанина си в ресторант “, разяснява Марияна.

Екстравагантната болярка е обожател на астрологията. Наскоро се свързала с известна астроложка, която й подготвила персонален хороскоп. Според предсказанието търновката ще срещне огромната обич през 2023 година С усмивка споделя, че в случай че това се случи, е допустимо да пожелае отново да стане майка.



„ Най-важното е хората да се схващат и да има успокоение. Светът е пъстър, а сега отвред ни залива негативизъм. Трябва да спрем да се оплакваме, да разчупим стандартите и да оценяваме всичко, което имаме “, добавя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР