Мариян Тонев от Марица е в радара на треньора на

...
Мариян Тонев от Марица е в радара на треньора на
Коментари Харесай

Левски се прицели към нападател от Втора лига

Мариян Тонев от Марица е в радара на треньора на Левски Станимир Стоилов. Роденият през 1999 година нападател прави отлични мачове от началото на сезона във Втора лига, а преди този момент бе голмайстор на Черноморец (Бургас).

Тонев е на 22 години и е младеж на Берое. Съвсем неотдавна той се отличи с гол във вратата на Левски. Това стана при успеха на „ сините “ с 5:2 над Марица в контрола, която беше вторият мач на Мъри след завръщането му на „ Герена “.

От старта на сезона във Втора лига нападателят се е разписал 10 пъти в девет изиграни мача. Така той се трансформира в същинска сензация за отбора, който през този сезон се завърна във второто равнище на професионалния ни футбол.

Според управлението на пловдивския клуб голаджията има контракт за още две години. Марица разполага с задоволително варианти в офанзива и през зимната пауза може да си разреши да договаря с Левски за правата на Мариян Тонев.

С оглед извънредно ограничавания бюджет за селекция от „ Герена “ няма да могат да си разрешат скъпи попълнения. Идеята с Мариян Тонев е да се заплати минимална трансферна сума на Марица с алтернатива при следваща продажба клубът от „ Кършияка “ да получи добър %.

„ Сините “ ще продължат да наблюдават изкъсо изявите на набелязания състезател, както и ще изследват навиците му и отвън терена. Треньорът на Левски държи да знае всичко за характера на футболистите, преди да реши да купува.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР