Мариян П., по прякор Мардата е заловеният при в Слънчев

...
Мариян П., по прякор Мардата е заловеният при в Слънчев
Коментари Харесай

Стана ясно кои са задържаните от наркоакцията на Слънчака! Има известен дилър и африкански викачи в схемата

Мариян П., по прякор Мардата е хванатият при в Слънчев бряг по време на огромната акция на чиновниците от Районно управление-Несебър и Главна дирекция " Национална полиция " за владеене и разпространяване на наркотични субстанции в морските курорти, написа Флагман.

Припомняме, че нощес бяха арестувани осем мъже за владение и разпространяване на наркотични субстанции на територията на Слънчев бряг.

Мардата е добре прочут в локалния ъндърграунд. Той е на 49-годишен, престъпно проявен, публично се води, че има дребен таксиметров бизнес, само че ползите му явно са в друга сфера, доста по-различна от тази на елементарния бакшиш.

Несебърлията е закопчан е до хотел " Хармани Суит " в бляскав мерцедес R класа, към 02 часа на 4-ти август т.г. Той е бил зареден с цветна палитра дрога - от най-скъпия кокаин, екстази, през хашиш и канабис. Следен е от ченгетата, които са го арестували в най-неподходящия за него миг - когато е крепко зареден.

В 49-годишния мъж са откри солидни количества: 41 пликчета кокаин, 6 с канабис, 5 пликчета хашиш и рекордните 337 шестоъгълни розови таблетки, познати като екстази.

Наши източници описаха, че Мардата самичък карал таксито-параван, с цел да комуникира с чужденците, а и това било идеалното му прикритие. Според наши източници Мардата постоянно имал от всичко по доста. Случайно или не наркодилърът е арестуван едвам 24 часа след спецоперацията против Митьо Очите и компанията му.

По данни на Министерство на вътрешните работи Мардата е сгащен единствено няколко часа, откакто несебърските ченгета са хванали на централната алея на Слънчев бряг нигерийски и малийски жител, които също са продавали въпросните розови таблетки, известни като екстази.

Двамата чужденци са били викачи в региона на хотел " Кубан " в сърцето на морски курорт. Не е изключено тъкмо Мардата да е снабдявал африканците, които са идеалните дилъри - знаят по няколко езика, нормално френски и британски, отзивчиви са, имат прикритие и елементарно могат да популяризират наркостоката.

Припомняме, че Мариян П. бе арестуван за период от 24 часа. Предвид събраните материални доказателства за разпространяване на наркотични субстанции против несебърлията, Бургаската окръжна прокуратура повдигна обвиняване и му наложи мярка за неотклонение за период от 72 часа.

След приключването й следва той да бъде изправен пред Бургаския съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР