Мария винаги е под фокуса на прожектора. Тя самата се

...
Мария винаги е под фокуса на прожектора. Тя самата се
Коментари Харесай

Горчиво съжалява: Мария проговори за най-голямата грешка в живота си

Мария постоянно е под фокуса на прожектора. Тя самата се дефинира като „ безконечната черна овца “, както се пее в едноименната ария. Напоследък вниманието върху нея е още по-засилено. Тя е  една от участничките  в тазгодишния сезон на „ Като две капки вода “. Бурният й персонален живот също не е за занемаряване.

Хитовата изпълнителка признава, че е заредена с доста сила и й предстоят доста нови планове. Горчиво съжалява, че преди време е спряла да работи и с е отказала от певческата си кариера.

“При мен всичко е персонално. Няма в никакъв случай нищо инцидентно, постоянно има предумисъл. Сега съм имала потребност да преживея нещо, което да ме разсъни и раздруса. Затова съм в “Капките ” и в този момент не мога да се спра. Името ми се чува още веднъж с положително. Говори се за мен. От “Капките ” се заредих откъм работа. Смятам да слага ново начало, като цяло във всичко. Промениха ми житейската позиция дори. Толкова съм влезнала в темп, че записах последната си ария за 30 мин ” – споделя звездата.

Тя отхвърля да разяснява персоналния си живот, той не е на фокус сега. Гордее се с щерка си, която към този момент приказва два езика – френски и британски.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР