Мария Цънцарова започва ново предаване по Би Ти Ви –

...
Мария Цънцарова започва ново предаване по Би Ти Ви –
Коментари Харесай

Цънцарова изпитва министрите всяка неделя

Мария Цънцарова стартира ново предаване по Би Ти Ви – „ Защо, господин министър? “. То ще се излъчва всяка неделя от 19:45 ч., незабавно след централната емисия на новините.

Форматът ще е 20-минутен открит разговор с министър от кабинета на Кирил Петков. Предаването стартира тази неделя – 6 март.

Мария Цънцарова изясни в „ Тази заран “, представена от " Булевард България ", че ще търси ясни и точни отговори от членовете на изпълнителната власт по най-важните въпроси от политическия и публичния живот в страната от миналата седмица, касаещи съответния сектор.

„ Целта е да стигнем до точния човек, до точния представител на кабинета, с цел да открием отговори на въпросите, които не сме чули през седмицата. Изхождайки от най-голямото събитие през седмицата, ще търсим съответния министър “, сподели тя.

Водещата не разгласи името на първия посетител, само че сподели, че е „ човек, на който можем да зададем всички значими въпроси до този миг, от отговорите му зависят доста неща “. Тя добави, че включванията на министрите могат да стават и посредством видеоконферентна връзка, в случай че те не се намират на територията на страната.

Форматът е „ естествено продължение на осведомителния поток от новините “, сподели Цънцарова. „ Ще опитваме да кажем последната дума на седмицата, да сложим точката и, за какво не, да дадем посоката за идната седмица “.

„ Вярвам, че значимите въпроси би трябвало да бъдат задавани. Наш дълг е феновете да получат отговори и точно по тази причина насочваме питанията към хората, които взимат решения и носят отговорност за България “, прибавя тя.

„ В изключително сложни времена като днешните от нас, публицистите, се изисква още повече, а точно да държим изпълнителната власт под контрола на сериозните ни въпроси и да представляваме обществото в диалозите с ръководещите “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР