Мария Цънцарова се събрала с мъжа си Симо Голев след

...
Мария Цънцарова се събрала с мъжа си Симо Голев след
Коментари Харесай

Мария Цънцарова се върна при мъжа си

Мария Цънцарова се събрала с мъжа си Симо Голев след раздялата, за която се разчу през лятото, научи Уикенд " от нейни колежки. Съпрузите още веднъж живеели под общ покрив и си делели грижите по двете си деца. Оказало се, че нито един от тях не е имал странична спекулация, до момента в който не са били дружно.

Новата водеща на “Тази заран ” пo bTV била на върха на щастието от обновения си фамилен живот, настояват осведомени. Доброто ѝ въодушевление проличава даже на дребния екран всеки ден. Мария постоянно наподобява усмихната и в положително въодушевление без значение от недоспиването. Говори се, че тя в никакъв случай не е серпантина да обича своята половинка Симо, който е ученическата ѝ обич.

Двамата се срещат в родния им град Карлово. Симо бил най-голяма опора за жена си в преследването на нейните цели в кари-ерата. В един миг обаче почнало да му идва допълнително постоянно да е на работа, а той да се чуди по какъв начин да се оправя с двамата им дребни синове, които са на 6 и 4 години.

Понеже бабите не са в София, нямало на кого да оставят момчетата, с изключение на понякога на някои фамилни другари. Грижите падали главно на плещите на бащата, който обаче също има сполучлива кариера - частен бизнес в областта на компютърните технологии. Той се чудел по какъв начин да смогва с всички отговорности.

Отношенията с жена му почнали да се обтягат и в последна сметка се стигнало до такава степен, че Цънцарова да смъкна брачната си халка.

През лятото се заприказва, че водещата ce е развела. Тя обаче нямала странична спекулация с различен мъж. Извън работата си се срещала главно със своите приятелки.

Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които постоянно си вършат женски празненства и пътешествия. Симо също останал правилен на ученическата си обич. Това улеснило повторното им събиране, настояват хора от bTV.

Наскоро Цънцарова съобщила, че с мъжа ѝ са дружно и дори изживяват нещо като втори меден месец. Бракът на двойката е подписан преди 9 го-дини, само че връзката им е доста по-дълга - още от учебно заведение. Първото им дете се ражда през 2017-а, а две години по-късно идва и неговото братче. И в двата случая майката работи до последния вероятен миг и се връща на работа едвам година след раждането. Досега тя не е показвала в общественото пространство нито фотоси на мъжа си, нито на децата си
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР