Мария Цънцарова е отказала да наследи Антон Хекимян в сутрешния

...
Мария Цънцарова е отказала да наследи Антон Хекимян в сутрешния
Коментари Харесай

Ето защо Мария Цънцарова отказа да наследи Хекимян

Мария Цънцарова е отказала да наследи Антон Хекимян в утринния блок на bTV поради двете си деца. Тя бе най-желаното име за заместител на Хекимян, който към този момент е началник на новините в малкия екран, само че след дълъг размисъл е отхвърлила предлагането. Цънцарова е майка на две момчета – на 3 и на 2 години. Тя си дала сметка, че работата в утринния блок е извънредно завладяваща, тежка и ще я отдели от децата ѝ. Заради това е отказала покачването.

Втората допустима алтернатива, която Хекимян е разглеждал, била на Биляна Гавазова, която води рубриката „ Чети етикета “ в Сутрешния блок. Тя има опит като сътрудник на сегашния шеф на новините, само че самият той очевидно смятал, че няма да се оправи на виновната позиция.

Заради това bTV е на път да стигне до сензационното предопределение на водещия на новинарската емисия Денислав Борисов. Той не бил фамилен, можел да се отдаде напълно на новата работа, а също така бил извънредно упорит, уверен бил Антон Хекимян.

За Борисов се знае, че е от Радомир, приключил е СУ „ Св.Климент Охридски “ със компетентност „ Журналистика “, а след това и магистратура „ Връзки с обществеността “. Работил е в несъществуващата към този момент ББТ, бил е престъпен кореспондент в Про.бг, а по-късно и водещ на утринния уикенд блок. От 2015 година е лицето на утринната емисия на бТВ. За персоналния му живот не се знае съвсем нищо, с изключение на, че е разпален бодибилдър.
 Ето за какво Мария Цънцарова отхвърли да наследи Хекимян

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР