Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е

...
Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е
Коментари Харесай

Гаджето на Виктор наруши мълчанието си

Мария Тарашманова, за която от седмица се приказва, че е дамата до Виктор Стоянов от "Ергенът ", наруши мълчанието си, откакто през последните дни бе тематика номер едно в жълтите медии.
Тя показа видео в няколко сторита, в което споделя недоумението си от обстоятелството, че името ѝ се загатва на всички места в мрежата, без тя да е известна персона, написа woman.bg. И все пак бива коментирана, без да е позната на никого: „ В последните седмици името ми се появява в най-различни уеб сайтове без моето познание. Статиите, които ми изпращате, в действителност ме разсмиват със сюжета, който измислят. Това ме накара да се попитам за какво се употребява името на чужд човек, с цел да се запълват страниците на жълтите медии и за какво в съвременен свят като нашия не престават да се употребяват стандарти, да се разяснява външният тип и да се постанова фалшът ", споделя Мария.
Тя продължава и с друга, наболяла в днешно време, тематика - стандартите за хубост, изключително при дамите. Мария несъмнено не е характерен инфлуенсър. Тя споделя само фрагменти от пътешествията си, като в никакъв случай не подчертава върху хубостта си. Дори не употребява грим, с цел да подчертае достолепията на лицето си, също по този начин е явно, че няма никакви корекции по себе си, с което, изцяло разбираемо, се гордее:
"Смятам, че да си натурален и да бъдеш без грим, е красиво. Това значи, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се усеща добре без значение дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето персонално тяло “, добавя още Тарашманова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР