Мария Силвестър винаги се е радвала на ухажори, дори сега

...
Мария Силвестър винаги се е радвала на ухажори, дори сега
Коментари Харесай

Мария Силвестър търси каква е била в предишните си животи

Мария Силвестър постоянно се е радвала на ухажори, даже в този момент в по-зряла възраст. Като по-млада обаче ги отрязвала много жестоко. Актрисата и водеща показа в подкаст, че преди време имала любовник, който ѝ изпратил писмо от казармата. За страдание, то било цялостно с правописни неточности. Звездата се изнервила и ги поправила с червен химикал, по-късно върнала любовната записка назад до подателя.

Днес синеоката брюнетка съжалява, че се е държала по този начин остро с въпросното момче. Можела да го разкара и по-деликатно. По това време тя имала много избухлив манталитет, който с годините омекнал. Водещата на " Бригада нов дом " не била типична красавица – носела се с къса момчешка прическа и доста черен грим. Била толкоз слаба,  че зложелатели ѝ лепнали прякор Скелета. Тя извънредно се тормозила от тънките си като клечки крайници и даже през лятото носела по два чифта панталони един върху различен, с цел да прикрива крайниците си. После обаче съумяла да трансформира сякаш минусите в преимущества. Това се случило, когато я предложения да стане модел. Харесвали я тъкмо тъй като била друга, а фигурата ѝ изцяло покривала критериите – слаба и висока.

Мария има много забавни истории от дейния си манекенски интервал. Веднъж, до момента в който била на фотоси в Южна Африка, объркала едни от най-богатите локални хора с клошар. " Беше с раздърпани облекла и скъсани плетени обувки, помислих го за човек от улицата. Снимахме рекламна акция с ретро автомобил, а на открито беше страшна горещина. Попитах го дали има потребност от нещо, да вземем за пример вода. Влязох в близкото заведение и му донесох една бутилка - стана ми жалост, нали съм добродушна, бях го взела за бедняк. После сътрудниците ми споделиха, че индивидът е милионер и има бизнес с диаманти, надали не един от най-богатите хора в Южна Африка, а колата, с която снимахме, се оказа негова ", връща лентата на спомените Силвестър.

След моделство тя разкрила друго занятие, където се изявява и до през днешния ден. Мария е водеща освен на предаването " Бригада Нов дом ", само че и на разнообразни всемирски събития. Освен това е и актриса – взе участие в сериала на Би Ти Ви " Алфа ".

За първи път се качила на сцена с микрофон в ръка около някогашния ѝ брачен партньор – шоуменът Силвестър Силвестров. Той я поканил да водят дружно мероприятие в " Борисовата градина ", тъй като театралната му партньорка се разболяла и се наложило да отсъства. Maрия доста се тормозила, само че издържала на напрежението. " Имаше единствено баби и рокаджии. Беше по Великден, свиреше група и раздаваха безвъзмездни козунаци ", връща лентата на спомените звездата.

Бракът на актрисата със Силвестров потръгнал доста добре първоначално, само че с годините се отчуждили, а той си намерил държанка. Брюнетката нееднократно е разказвала, че след раздялата им била съкрушена. Останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лв. в джоба и без покрив над главата, само че съумяла да си стъпи на краката. Наложило се да стартира от нулата, даже се настанила в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище чартърен. С някогашния ѝ мъж дълго време били в обтегнати връзки, но с днешна дата са намерили салдото между тях, най-много поради сина им Давид.

След развода Мария се сблъскала и с други проблеми – не любовни, а със здравето. Тя почнала да пълнене стремително и към този момент не ѝ се подигравали, че е доста слаба, а че е с наднормено тегло. След много проучвания се оказало, че повода се криела в инсулиновата устойчивост. С верен метод и лекарства съумяла да върне положителната си форма. 

" Необходима е уравновесена диета, направена по отношение на проучванията. Иначе няма смисъл да се пробват всевъзможни диети. Организмът споделя от какво има потребност, просто би трябвало да се чуе вярно. Аз напълнях при съществено трениране и здравословен метод на живот. Затова си пуснах проучвания - бях чела за инсулиновата устойчивост и си направих глюкозно обременяване. Така стана ясно. Подложих на лекуване с хапчета, с цел да овладея ситуацията. Сега съм ги спряла, само че съм на непоколебим режим ", разказвала е звездата, която е на 47 години, само че към момента наподобява отлично.

Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на 21 години, само че наскоро зарязала този метод на хранене и се върнала към мръвката. Случило се по този начин, че актрисата се изкушила от сочна наденица и от алчност загърбила дългогодишните си правила. " Просто я видях и ми потекох лигите. Дори когато бях бременна не ми се ядеше, тогава се отвращавах от месото. Аз съм на мнение, че би трябвало да слушаме тялото си ", споделя брюнетката.

Тя споделя, че животът след 40 години занапред стартира и поучава дамите да не се отчайват от напредването на възрастта. Мария  постоянно посещава обичаната си клиника по естетична дерматология, с цел да се поддържа свежа. Там си поставя ботокс и филъри в лицето, само че без да прекалява. " Нека всичко бъде в границите на красивото и естественото. Не одобрявам невъздържание. Смятам, че човек може да се довери на положителните експерти. Никога не съм прибягвала до скалпел или по-сериозни процедури. Харесвам френския модел на поддържане на разположение – здрава кожа, малко грим! ", разяснява водещата.

Що се отнася до вътрешния баланс – тя го е постигнала, откогато почнала да прави сеанси при психолог. Темата за духовното рационализиране мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си. " Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo се занимавам с пcихoтeрaпия! ", кaтeгoричнa e Силвестър.

Тя е решила да се подложи и на регресия. Водещата желае да научи каква е била в предходни животи, с цел да формулира по-ясно задачите си в сегашното. Известно е, че регресивната внушаемост е духовно прекарване с лечебен резултат и Мария цели да реализира тъкмо това.

Силвестър се хвали, че в този момент има десетки обожатели, само че няма чак толкоз време за флиртове. Тя отглежда сама сина си Давид, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Иска да го научи единствено да бъде добър човек и да има повече религия в себе си. Смята, че е съумяла да го реализира и е възпитала образован млад мъж, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР