Мария Силвестър се раздели с младока, но се оглежда за

...
Мария Силвестър се раздели с младока, но се оглежда за
Коментари Харесай

Мария Силвестър се оглежда пак за „младо агнешко“

Мария Силвестър се раздели с младока, само че се оглежда за нов
Синеоката брюнетка Мария Силвестър още веднъж няма мъж до себе си, откакто се раздели с младока Михаил Пенев. Той беше „ единствено “ 17 години по-млад от нея и очевидно възрастовата разлика си е споделила думата в връзките им. Въпреки това с него актрисата и водеща изкара близо 2 години на инат на всички клюки, че връзката им е небъдна и няма да изкара дълго.

Сега Мария Силвестър грабителски се оглежда за нов мъж – издават хора от най-близкото й обграждане. Въпреки че е на 45 години, мъже към нейната възраст по никакъв начин не я привличали физически. Със доста по-младите пък нямала какво да си каже, само че го карала единствено на креватни извършения без непотребна философия. Тя си падала по добре поставени млади мъже във възрастовата граница 25-30 години.

В последно време Мария Силвестър не стопира да се фука, че в този момент имала повече фенове, в сравнение с като млада. Това не е по никакъв начин чудно, тъй като и на „ дърти години “ актрисата наподобява съвършено. В този случай се споделя – остаряла чанта, но лачена… Стройно тяло, опъната кожа, сини очи, стегнат бюст – това са все дадености, които елементарно хващат мъжкото око. Говори се обаче, че характерът на Мария бил прекомерно непостоянен и мъжете към нея мъчно я изтрайвали.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР