Мария Силвестър се гушка с млад мъж с голяма татуировка,

...
Мария Силвестър се гушка с млад мъж с голяма татуировка,
Коментари Харесай

Мария Силвестър заби двойник на Караджов

Мария Силвестър се гушка с млад мъж с огромна татуировка, който наподобява на Влади Караджов, само че в действителност е напълно различен човек. Това най-вероятно е мистериозният обичан на водещата, който тя от години крие, подозира HotArena.  

Че най-желаната бригадирка в България има мъж до себе си, откакто преди време се разведе с бащата на детето си Силвестър Силвестров, се знае от години. Още през 2016-а тя показа в изявление, че не е сама. Ревниво обаче пазеше самоличността на своя обичан с обяснението, че не е обществена персона и избира да не става известен. След 3 години безмълвие по тематиката едвам предходната сряда Мария Силвестър сподели фотография, на която се вижда рискова непосредственост сред нея и чужд за необятната общност млад мъж с атрактивна осанка. Недвусмисленият метод, по който той я прегръща, подухва съмнения, че точно това е индивидът, с който хубавата брюнетка споделя живота си. Те се ускоряват от обстоятелството, че двамата са в домашна конюнктура. Не е изключено да живеят дружно и да са се снимали в личната си кухня.

На пръв взор младежът доста припомня по осанка бригадирът в шоуто на Мария – Влади Караджов. Двамата си наподобяват освен по овала на лицето, веждите и очите, само че даже и по прическата. Човек елементарно би могъл да ги обърка, изключително като се има поради, че мистериозният мъж е скрил част от лицето си зад водещата. За разлика от бригадира обаче, въпросният мачо има огромна татуировка на ръката. Точно кой обаче е той? Може би ще би трябвало да изчакаме още малко, преди Мария да разкрие изцяло тази тайнственост. 

Атрактивната водеща от години е спрягана в спекулация с сътрудника си Влади. Между тях фактически има подозрителна естетика по време на общата им работата в предаването. Наскоро самият Караджов изясни пред „ Уикенд ”, че няма връзка с водещата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР