Мария Силвестър остана без работа, заради свалянето от ефир на

...
Мария Силвестър остана без работа, заради свалянето от ефир на
Коментари Харесай

Какво се случва с една от любимите телевизионни водещи?

Мария Силвестър остана без работа, поради свалянето от ефир на тв предаването " Бригада нов дом ". Актрисата се изявяваше още като водеща на рубриката " 10-те най " в съботното шоу " Мармалад ", само че и то отпадна от програмата на Би Ти Ви още в края на март. 

Според слуховете Мария приготвя нов план, отдаден на науката и предопределен за " Ютюб " платформата, само че и той не е видял още бял свят. Предстои да я гледаме в ново предаване за пътешествия, само че единствено като посетител. В момента актрисата и водеща е без непрекъсната работа и не е ясно по какъв начин свързва двата края. От време на време има рекламни задължения като модел, само че надали взима кой знае какви възнаграждения за тях. По едно време се появиха клюки, че приготвя книга, но към този момент такава не се е появила на пазара. Брюнетка имаше желание да написа за духовното, само че очевидно се отказала от концепцията.

Сега Силвестър се е посветила най-много на 14-годишния си наследник Давид и на личностното си рационализиране. Тя признава, че върви на психотерапия и е доста удовлетворена от резултатите, които е постигнала. 

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя доста за персоналния си живот. В продължение на година и половина тя поддръжаше връзка с мяколко години по-младия от нея Михаил Пенев, само че към този момент са разграничени. Силвестър споделя, че по принцип не робува на предубеждения, само че пък признава, че огромната разлика във възрастта на сътрудниците от време на време може да е решаваща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР