Мария Силвестър може да е вече на 47 г., но

...
Мария Силвестър може да е вече на 47 г., но
Коментари Харесай

Болна от секс! Мария Силвестър има фетиш, заради който синът й бере страшен срам в училище

Мария Силвестър може да е към този момент на 47 година, само че я е хванал от дълго време синдромът на разгонената лелка. Тя не стопира да прави секс с младоци, което бие на очи и стартира да я демонстрира в една развратна светлина.

Такъв образец ли дава на детето си?! В леглото осъмва постоянно с мъже, които са единствено с няколко години по-големи от сина й. Давид сега е на 17 година, а се е случвало майка му да забие и 20-годишен. Затова момчето търпяло всевъзможни насмешки от връстниците си в учебно заведение.

Настоящото гадже на Мария не е чак на 20, само че съгласно слуховете е към 30-годишен мускулест мъж. Разликата им с водещата на „ Бригада Нов дом “ е цели 17 години, колкото е възрастта на Давид.

Наистина наподобява извратено, само че актрисата е развила култ към по-млади мъже, откакто се разведе със Силвестър Силвестров. Очевидно е придобила този комплекс точно от артиста, защото той се скъса да й изневерява с по-млади хубавици преди време.

Мария още не е срещнала младия си ухажор със сина си. Притеснявала се по какъв начин Давид ще понесе това, че мъжът, който „ оправя “ майка му, е по-близо до неговата възраст, в сравнение с до нейната.

Припомняме, че съвсем всички гаджета и любовници на Мария Силвестър след развода й бяха по-млади от нея. Най-възрастният мъж, с който е била, и до през днешния ден си остава някогашният й брачен партньор, който е единствено 5 години по-голям от нея.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Мария Силвестър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР