Мария Силвестър, която изглежда чудесно за своите 44 години, се

...
Мария Силвестър, която изглежда чудесно за своите 44 години, се
Коментари Харесай

Кака Мария се пусна без сутиен, оплю силикона СНИМКА

Мария Силвестър, която наподобява отлично за своите 44 години, се размечта за лятото измежду зима и сподели своя фотография в къса рокля, на която е без сутиен. Моделката, чието само телевизионно наличие сега е в предаването „ Мармалад “ в никакъв случай не е слагала силикон в бюста си.



За разлика от много по-млади бръмчалки, които гордо пъчат по 500 кубика в гърда. Фотото, с което единствено Hotnews.bg разполага е щракнато в София през топлите месеци, за които очевидно водещата мечтае.

" Не намирам за належащо да си подвигам самочувствието посредством външни неща, поставени от някой по мен. Харесвам себе си - не тъй като нямам бръчки или нямам цици, а тъй като ми подхожда моята вътрешна същина, която се е поместила в тялото, което съм наела за този живот ", откровена е Мария Силвестър.

" Не диря флиртове и ухажване на мъжете, които виждат единствено външните дадености и не правят оценка другото. Не виждам смисъл да си прикрепвам найлонови торбички в региона на гръдния панер ", добавя още актрисата.
Свързани вести Умна и красива: Мария Силвестър се посвети на ново начинание Мария Силвестър с тежка любовна драма: 17 години по-малкото ѝ гадже...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР