Мария Шарапова вярва, че продължава да е сериозен фактор на

...
Мария Шарапова вярва, че продължава да е сериозен фактор на
Коментари Харесай

Шарапова вярва, че още е сериозен фактор

Мария Шарапова има вяра, че продължава да е сериозен фактор на шампионатите от Големия шлем, макар че записва най-слабото си показване на “Уимбълдън”. 31-годишната рускиня отпадна в първия кръг, макар че водеше със сет и 5:2 против сънародничката си Виталия Дятченко, която е 132-а в света. Дятченко на три пъти получи здравна помощ поради проблеми с гърба, само че стигна до популярна за нея победа.

“Трябва да се съсредоточвам върху нещата, които не направих добре, да се върна на корта и да работя върху тях, като виждам към идващите възможности”, показа Шарапова, която игра за първи път на “Уимбълдън” от 2015 година Мария за първи път отпада в първия кръг на “Ол Инглад Клъб “, където направи огромния си пробив през 2003 година

“Винаги прекосяването от клей на трева ми е било мъчно. С годините стана още по-трудно”, добави Мария. “В момента мотивацията ми не е на доста високо равнище. Винаги е мъчно да оцениш това след загуба в първия кръг. Аз не тичам от грешките. Ще виждам запис от мача и ще се поуча от това, което не направих както би трябвало. Това не са приятни моменти, само че от време на време имаш потребност от тях, с цел да станеш по-добър”, сподели още рускинята.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР