Мария Шарапова постигна впечатляваща победа над номер 6 в света

...
Мария Шарапова постигна впечатляваща победа над номер 6 в света
Коментари Харесай

Шарапова пред Sportal.bg: Играх умно

Мария Шарапова реализира впечатляваща победа над номер 6 в света Каролина Плишкова с 6:2, 6:1 за по-малко от час в третия кръг на " Ролан Гарос ". На въпрос на Sportal.bg тя изясни по какъв начин е стигнала до триумфа.

" Свърших отлична работа с това да съм нападателна на ретур и то по друг метод. Бях солидна. Играх мъдро. Направих верните неща. Бях нападателна при опциите за пробив. Спечелих мача, с помощта на моята игра, а не, тъй като тя игра едва ", разяснява рускинята.

На осминафиналите двукратната шампионка в Париж може да се изправи против Серина Уилямс, което да възобнови съперничеството сред двете, което е напълно в интерес на америкаката. Преди това Серина би трябвало да в профил Юлия Гьоргес, като дуелът е по-късно през днешния ден.

" Всеки път, когато се изправиш против Серина, знаеш какво те чака. Въпреки отрицателната ми статистика против нея, чакам с неспокойствие да изляза на корта против най-хубавите. Ще го чакам и в бъдеще, даже тя да завоюва този конфликт. След мача, който изиграх през днешния ден и успеха ми над номер 6 в света, ще изляза уверена. От последната ни среща мина време и много неща се случиха в моя и в нейния живот. Статистиката не лъже. Има много неща, които Серина е направила по-добре от мен ", показа Шарапова.

French Open 2018: Maria Sharapova wins to set up potential Serena Williams match https://t.co/xC8d3enUTJ pic.twitter.com/kzrDDQD6Gy
— DutchNewsAgency (@DNA_Feed) June 2, 2018
За последно рускинята и по-малката от сестрите Уилямс се изправиха една против друга на Откритото състезание на Австралия през 2016 година Общата статистика е 19 победи за Серина и единствено две загуби за американката.

" Пристигнах в Европа след няколко загуби, не играех добре, имах някои травми. Успях да обърна нещата и да съм в позиция да играя по-добър тенис. Но по тази причина не преставам да работя. Не съм се потила с часове на

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Париж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР