Мария се радва не само на любовта на третия си

...
Мария се радва не само на любовта на третия си
Коментари Харесай

Мрежата към Мария: Марая те удари в земята, сто пъти по-красива е от теб! (СНИМКИ на порасналата тийнейджърка)

Мария се радва освен на любовта на третия си брачен партньор, само че и на порасналата си към този момент щерка от първия подобен. Марая, която е дете от първия й брак с хотелиера Митко Андонов, към този момент е на 15 години и при днешния забързан напредък на младежите, си е напряко млада дама.

Двете с Мария пуснаха скоро клипче в Тик-Ток, на което Марая припява на известно парче, а родителката й е до нея и прави същото. Очевидно е, че девойката въобще не си пада по стила на Мара Отварачката и песента няма нищо общо с чалгата, само че Мария също я поназнайва.

Потребителите обаче не се заслушаха изключително по парчето, а се загледаха по Марая, която в действителност става чудно хубаво момиче. Най-хубавото, несъмнено, е че е още напълно естествена и лицето й е подарък от природата - благо, хубаво и нежно.

" Дано единствено не се повлече по акъла на Марчето и да не отиде и тя на вулканизатор, че ще стане ужасно. Красиво дете, отлично! Но що ли си мислим, че няма да остане дълго в това си положение?! ", майтапят се зевзеци, сякаш разтревожени.

А други непосредствено обявиха на Мария, че щерка й я е блъснала в земята по красота и не може да се мери с нея. " Марчее, дъщеря ти те засенчи напълно. Било к'вот било, пристигна нейният ред, а ти се скрий към този момент и си гледай живота с мъжлето. Пък и в случай че решиш да намалиш джуката, цена няма да имаш ", поучават я в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР