Мария се е видяла в чудо. Певачката не знае на

...
Мария се е видяла в чудо. Певачката не знае на
Коментари Харесай

Те сега я втасахме: Марая на Мария вече води полов живот!

Мария се е видяла в знамение. Певачката не знае на кой свят е, само че май е надалеч от осъзнаване, че сама си е нахендрила този призрачен сън на главата. Оказа се, че дъщеря й Марая, която е едвам на 15 години, към този момент се хвали с гадже. При това по-голям от нея мускуляга, на който обаче още крие лицето по фотоси.

Личи си, че момчето е също младеж, само че несъмнено й е батко, евентуално към 17, най-много 18 години. Точно възрастта, в която не стопират да мислят за с*кс и общо взето нищо друго не ги вълнува. А и щом се хваща с щерката на Отварачката, очевидно не е предан на знанията и бъдещето си на висшист...

Близки до Мария разкриха, че певицата безусловно изригнала като научила, че Марайчето към този момент се радва на скотски наслаждения и я заплашила, че в случай че й пристигна бременна, ще я убие.

" Само да надуеш корема, ще те пребия! На 15 си, искаш да си провалиш живота ли?! Да го оставиш този незабавно и да си намериш някое приятелче на твоите години. Като станеш пълнолетна, тогава ще правиш, каквото си искаш, в този момент ще ме слушаш ", нареждала Мария, само че... късно е, чедо!

Защото децата не слушат какво им се приказва, а гледат и повтарят държание и то още от най-ранна възраст. А какво тъкмо видя Марая от родителката си, с изключение на поредност от разрушени бракове, принуждение и лакомия за пари и благосъстояние.

" Да я забележим в този момент по какъв начин ще се оправя с Марая оттук насетне ", разясняват източниците.

Тагове: Мария Мара Отварачката Марая бракове пари богатство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР