Мария се е омъжила тайно за любимия си Мирослав. 39-годишната

...
Мария се е омъжила тайно за любимия си Мирослав. 39-годишната
Коментари Харесай

Мария се омъжи тайно

Мария се е омъжила скрито за обичания си Мирослав. 39-годишната поп фолк певица публично промени семейството си на Соколова в обществените мрежи.

Наскоро миньончето от Стара Загора се похвали, че е получила скъпарска кола от половинката си. Тя не стопира да споделя фрагменти в Instagram, като някои настояват, че возилото с марка Mercedes е брачен подарък от предприемача.

" Честно да си кажа, не знам дали се виждам като младоженка, само че сигурно ще нося семейството на Мирослав. За мен каквито и достижения да има една жена в работен проект, тя би трябвало да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа ѝ. Жената би трябвало да се отдаде на 100% и с цел да принадлежи на някого, най-малкото, което може да направи, е да носи с горделивост името му ", сподели звездата в изявление преди няколко седмици.

Мария към този момент има два брака зад тила си - с Димитър Андонов (2006-2011), от който има щерка, и с Християн Гущеров (2015-2017). Мирослав Соколов пък има две деца от някогашната си брачна половинка.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР