Мария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно

...
Мария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно
Коментари Харесай

Съпругата на шеф Токев нарязала гумите на пикапа му?

Мария, брачната половинка на началник готвачът Андре Токев, е пробвала несполучливо да предотврати пиянската му изцепка зад кормилото отпреди месец. Жената на фамозният кулинар собственоръчно е нарязала и четирите гуми на белия пикап " Мерцедес “, с който Токев рисково криволичеше по Околовръстно шосе в София, преди да бъде спрян от полиция и задържан поради шофиране в пияно положение.

Часове преди Андре Токев да бъде наложително свален от мощното си возило от полицията и тикнат в ареста, кулинарят затънал на трапеза с другари в компанията на брачната половинка си Мария. В късните следобедни часове на 31 октомври Токев към този момент бил порядъчно пийнал, само че настойчиво упорствал, че самичък ще кара белия пикап на път към дома си.

В обезверен опит да му попречи, жена му нарязала с нож и четирите гуми на возилото, описа пред " Уикенд “ осведомен с историята. След последвал гръмък скандал със брачната половинка си, Андре Токев въпреки всичко съумял да се качи в мерцедеса, подкарвайки возилото макар четирите срязани гуми. Прочутият готвач минал с пикапа си единствено няколко километра, рисково криволичейки по джанти по Околовръстното шосе, преди да бъде приклещен от три полицейски патрулки след серия от подадени сигнали от други водачи на тел. 112.

Засега не е известно дали и брачната половинка на Андре Токев е измежду хората, обадили се на незабавния телефон, с цел да рапортуват за пийнал водач зад кормилото. Самият кулинар обаче е икономисал пред проверяващите, че негов непосредствен е направил опит да го смъкна от пикапа, нарязвайки гумите му.

При разпитите си пред служители на реда Токев е разказал, че е спукал и четирите гуми на возилото си откакто се качил на бордюра на Околовръстно шосе пред магазин на огромна мебелна верига, след което траял единствено по джанти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР