Мария реши да спазва законите и маха предните затъмнени стъкла

...
Мария реши да спазва законите и маха предните затъмнени стъкла
Коментари Харесай

Мария вече не се прави на мутра

Мария реши да съблюдава законите и маха предните затъмнени стъкла на джипа, който кара. Заралийката беше видяна от кореспондент на " Уикенд “, който видя, че тя към този момент не кара автомобил с тъмни стъкла. Явно Отварачката си е взела записка след обявата ни, че гази закона и е махнала тъмното фолио от возилото си. Джипът " Ауди RS Q8 " към този момент е със затъмнени стъкла единствено на задните си прозорци, както е позволено от закона. 

Припомняме, че Мария шофираше колата с напълно черни предни и задни стъкла и по този начин нарушаваше член 105 от Закона за придвижване по пътищата, където се споделя следното: " Забранява се ограничение на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на лидера към пътя, както и понижаване на прозрачността им ".

Не е ясно дали изпълнителката на ретро шлагера " Спомен " се е уплашила, че гази закона и може да бъде глобена, или е решила да бъде примерна и да не разочарова феновете си, само че е реалност, че към този момент кара с безупречен автомобил.

Мъжът на Отварачката – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е виновникът за черните стъкла. Бизнесменът не желал колите  му да са " аквариум " и да се вижда кой се вози в тях. Заради това затъмнил стъклата на всичките си возила – спортно " Ферари “, което кара той, и джипът на брачната половинка му. Не е ясно дали Миро е премахнал тъмите стъкла и от своята спортна кола, само че най-малко тази на жена му е към този момент е безупречна и не предстои на санкции от КАТ.

Припомняме, че возилата са с безусловно идентични регистрационни табели, които се състоят от буквата М и цифрата 2, което е обвързвано с имената на двойката – Мария и Миро и обичаното им число. Известно е, че лихварят и Отварачката карат оборотни коли, които се продават в автокъщата на Дзвера, само че очевидно са решили да не бързат да продават колите, които карат сега, тъй като другояче не би им поставил тези номера, в случай че ще ги употребяват единствено няколко месеца. Все отново табелите костват 15 000 лева и предприемачът, който става все по-беден поради брачната половинка си, не би се охарчил на вятъра със сумата, в случай че няма да се карат най-малко година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР