Мария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият

...
Мария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият
Коментари Харесай

Стана ясно какво е правил Мартин веднага след като е изнасилил и умъртвил Кристи

Мария споделя за случката без боязън. Часове след закононарушението хипотетичният причинител стига до скромния дом на Ганчо и Мима. Жената оказва помощ на 21-годишния мъж, като даже не подозира за закононарушението, което е направил.

Изненадана е, когато той внезапно побягва. Мартин изплашен споделя, че го гони полицията, само че не изяснява за какво, написа "Монитор ".

По-късно вечерта към този момент цялото село знае за нещастието, а Мария с смут схваща, че е помогнала на нарушител.

На идващия ден тя още веднъж се среща с беглеца. Този път обаче взема решение да помоли брачна половинка си за помощ. Ганчо е с животните на паша и потегля по следите на младежа. Той съумява да го залови, снима го, нанася му 2-3 удара и го връзва за кобилата си. Макар че Мартин съумява да избяга,
Ганчо се трансформира в воин на селото.

Днес той мъчно приказва за случката. Споделя, че даже и хората в града го стопират и го поздравяват, само че той желае всички да не помнят за това. Пастирът Ганчо се опасява за себе си и за своето семейство.

Младият мъж съчувства на околните на починалото дете, тъй като той самият има 7-годишна дъщеричка, която тази година ще бъде в първи клас, също като починалата Кристин. Надява се да не се случват повече нещастия в село Сотиря.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР