Мария просто е много талантлива. Целия си живот дотук тя

...
Мария просто е много талантлива. Целия си живот дотук тя
Коментари Харесай

Блатечки след скандала: Сравни Мария Бакалова с Хоакин Финик...

" Мария просто е доста надарена. Целия си живот дотук тя е живяла по този начин, че да ѝ се случват тия неща ". Това съобщи Асен Блатечки, който гостува дружно с Яна Маринова в " Тази заран " след историческата номинация на Мария Бакалова за " Оскар ". Блатечки показа, че познава Мария от 12-годишна.

Той отговори и на въпроса какъв брой мъчно е Мария Бакалова да изиграе дъщерята на Борат: " Имах поради, че Хоакин Феникс има доста по-добри функции от тази на Жокера, съгласно мен. Но да, Жокера и това, което прави Мария в този филм, много се приближават като изразни средства и актьорска игра ".

" Тя беше едно малко момиченце от Бургас. Учеше в тяхното музикално учебно заведение, театрална паралелка. От напълно дребна мечтаеше да ѝ се случват всички тия неща. За нея работата е над всичко. Абсолютно над всичко. Така че безусловно закономерно ѝ се случват тези работи ", безапелационен е той.

Маринова се среща с Мария по време на фотосите на кино лентата " Като за последно " на режисьора Ивайло Пенчев. " Най-важното е, че е попаднала в ръцете на Саша Барън Коен. Когато работиш с режисьор от подобен сан и попаднеш в огромното кино, оттук насетне всичко зависи единствено от личните ти качества и дали ще можеш да се пуснеш по вълната ", съобщи тя.

" Познавам ги и двамата, и то доста добре ", сподели Блатечки за абсурда към думите на проф. Иван Добчев за Бакалова. " Според мен това са техни персонални, учителско-ученически връзки. Иван Добчев продължава да се усеща нейн преподавател и да ѝ дава уроци по пътя, по който те са вървяли дружно. "

" Това е ролята. Тя е наета, с цел да изиграе това. Тя се доверява на режисьора със голям опит да изиграе това, което той желае, с цел да покаже неговата позиция. И се оправя ослепително ", разяснява от своя страна Яна.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР