Мария Оряшкова получи едва сега наградата си за Спортист №1

...
Мария Оряшкова получи едва сега наградата си за Спортист №1
Коментари Харесай

Мария Оряшкова: Мечтата ми е не само да участвам на Олимпийски игри, а да спечеля и медал

Мария Оряшкова получи едвам в този момент премията си за Спортист №1 на месец ноември, през който завоюва невиждана пета международна купа в самбото. През предходната година тя сграбчи и злато на Европейките игри в Минск.

" Щастлива съм от премията, това е самопризнание за мен и много добър старт на новата година. Вече мина едно съревнование в Турция. Това беше мощен шампионат, в който взе участие целият народен тим дами и мъже. За благополучие, стигнах до третото място. Не се удовлетворявам, само че го правя оценка. Трудът ми се отплаща ", съобщи Спортист №9 на България за 2019 година.
 Оряшкова: Зад всеки обособен орден стои огромен екип от експерти
Оряшкова: Зад всеки обособен орден стои огромен екип от експерти

" Треньорите ни заслужават суперлативите "

" Другата седмица стартира Републиканското по битка, след още 10 дни е Европейското състезание. После наред е шампионатът " Дан Колов - Никола Петрова " и в случай че спечелим правото, да отидем на квалификациите (за Олимпийските игри; б.р.). Там конкуренцията е страшна, тъй като международни и олимпийски първенци останаха без квоти (от последното световно; б.р.) ", добави 32-годишната състезателка.

" Мечтата ми е освен да вземам участие на Олимпийски игри, а да печеля и орден. Златото най ми харесва, най-благородния метал. При нас не е като в леката атлетика или в плуването, където знаеш какъв брой почти тичаш или плуваш. При единоборствата един миг, една секунда нехайство може да ти коства безусловно всичко. За да станеш олимпийски първенец, би трябвало да имаш и шанс, да ти е ден и да уловиш шанса си ", приключи Мария Оряшкова.
 Национална асоциация на бойните спортове с конференция в утрешния ден
Национална асоциация на бойните спортове с конференция в утрешния ден

Вижте кои ще бъдат участниците в срещата с медиите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР