Мария обича материалното. Поп фолк изпълнителката не крие, че мъжът

...
Мария обича материалното. Поп фолк изпълнителката не крие, че мъжът
Коментари Харесай

Мария категорична: Марая трябва да си намери мъж с пари!

Мария обича материалното. Поп фолк изпълнителката не крие, че мъжът до нея би трябвало да има пари и че не вижда нищо неприятно в това. Според нея всяко младо момиче би трябвало да си търси точно мъж с по-голяма банкова сметка, с цел да може да я устоя.

Мария признава, че обича да е материално задоволена и не би се хванала с безпаричен мъж, който не може да й подсигури лукса, на който е привикнала. „ Що пък би трябвало да се извинявам? Кой не ги обича тези неща ”, споделя поп фолк изпълнителката за първокласния си метод на живот.

„ Всеки обича хубавите неща. Всеки в живота си, до една избрана възраст, се стреми повече към материалното ”, споделя Мария. „ Това е най-правилното за децата ни и за всичко към нас ”, добавя най-безсрамно поп фолк изпълнителката, наблягайки, че по-важни са парите от любовта.

Певицата признава, че когато си млад единственото, което би трябвало да те интересува, са финансовите благоприятни условия на твоята половинка. Едва когато остарее човек, едвам тогава може да сложи преди всичко другите нематериални неща в една връзка, споделя Мария.

Поп фолк изпълнителката разкрива още, че е извънредно „ консервативна ” и в никакъв случай не е получавала неприлични оферти, когато е на сцената, тъй като хората я почитат.

 Източник: show.blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР