Мария няма никаква вяра на мъжете в живота си. Миньончето

...
Мария няма никаква вяра на мъжете в живота си. Миньончето
Коментари Харесай

Мария шокира със странна проверка гаджетата си

Мария няма никаква религия на мъжете в живота си. Миньончето зорко следи половинките си и ги инспектира по много ексцентричен метод – като ревизира бельото им в търсене на доказателства за невярност, описаха пред „ Уикенд” потресени осведомени с навиците на фолк дивата. Странната процедура почнала още с първия ѝ брачен партньор Димитър Андонов.

При всяко негово прибиране по-късно от естественото Мария го карала да си смъкна боксерките, с цел да удостовери дали не е бил при друга. Миньончето изследвала евентуалната невярност чрез комплект, който се купува от интернет на цена към 50 $ и открива дали има следи от семенна течност по бельото на обекта, подложен на разбор.
Наивният първи брачен партньор не се противил на странностите на Мара, единствено и единствено да е мир в дома им и да запазят фамилията си. Така Митко се подлагал на срамната инспекция най-малко един път в седмицата. Дори и сигурността, че не ѝ изневерява, не задържала Отварачката, която го изостави незабавно, откакто финансовото му положение се утежни.

След това напористата певачка пробвала да приложи същия номер и на брачен партньор № 2 Христиан Гущеров, само че пухкавия милионер бързо я отказал от мераците ѝ на полицейска хрътка с няколко абсурда, гарнирани с плесници. Това обаче не отказало Мария да подлага на безумния тест и идващите си любовници. „ Истината е, че тя е много ревностна и прави подиуми на мъжете, с които има връзки. Вероятно с цел да замаскира личните си изневери”, разяснява прочут на изпълнителката от лекия род.

Заралийката не крие, че си пада тигрица в леглото и постоянно сменя интимните си половинки, изключително в случай че има олекне портфейлът. Според слуховете, чалга певица, която сякаш се отхвърли от кариерата си, само че единствено след 6 месеца се върна във фолк жанра, сега се люби със столичания паралия. Мъжът бе похитен през март 2007 година от двама похитители от групата на „ Наглите”. Той беше в плен цели 49 дни и беше пуснат против откуп от 100 000 евро. Днес Цанев се радва на любовта си с Мария, само че двамата към момента не обявяват връзката си. Не е ясно дали Отварачката подлага на секс ревизия и новия си обичан.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР