Мария не знае спирка, когато трябва да си направи реклама,

...
Мария не знае спирка, когато трябва да си направи реклама,
Коментари Харесай

Мара Отварачката налази Гришо

Мария не знае спирка, когато би трябвало да си направи реклама, въпреки и на гърба на международно прочут българин . Преди минути на електронните пощи на доста всемирски уеб сайтове се получи подправената вест, че певицата е отсвирила тайнственото си гадже поради Григор Димитров.

Дописката, която от Hotnews.bg няма да пуснем освен тъй като е цялостен фалшив, само че и тъй като е бъкана с правописни неточности твърди, че откакто преди броени дни певицата купи на търг подпис от Гришо, той взел че изненадващо дошъл в България. Освен това Мария се била разделила с мистериозния паралия, с който излизала, тъй като имала щения към хасковлията. „ Новината” даже е съпроводена от инсталирана фотография, на която фолкаджийката е рисково близо до Димитров.



Снимката менте е много нескопосана

Фалшиментото, което сигурно част от светските уеб сайтове ще препечатат едно към едно, демонстрира няколко неща. Едното-Мария няма сериозна връзка, а просто приказва за загадъчен мъж наляво и надясно, с цел да не проличава, че е сама. Ако бе влюбена същински, нямаше да разреши пиарите й да я разделят с мъжа до нея поради изцяло измислена спекулация. И друго-че амбициозното миньонче е наясно, че неприятна реклама няма и е подготвена да употребява всеки за своите цели. Не е по този начин обаче, когато става дума за подправени вести и компромати с инсталирани фотоси, които се проверяват от закона.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР