Мария не спира да качва свои снимки в нета, да

...
Мария не спира да качва свои снимки в нета, да
Коментари Харесай

Е, не!!! Близки до Мария втрещиха: Миришат й...

Мария не стопира да качва свои фотоси в нета, да поства видеа, а и телефони на мениджъра си за участия. Явно мъжлето й - Миро Дзвера й е поспрял лекинко кранчето, та миньончето от Стара Загора се напъна да поработи.

Преди часове тя разгласява следващите си фотоси като подчертава, че се намира в родния си град - евентуално в хотел, защото от прозореца, на който се е изтипосала, се вижда езеро.

Не това обаче е забавното, а фактът, че към момента е горещина, а Мара Отварачката се е барнала в нищожни дрешки и... кубинки. Ама мощни, яки кубинки, които сигурно държат топло на краката. Топло, в случай че е зима, само че при тези градуси...

Моментално под поста й заваляха мнения за това, които бяха изтрити. " Ти не ги смъкна цяло лято тия кубинки, бе ", написа й следващата последователка, която още са пропуснали да изтрият.

Та по мотива с кубинките се изрекоха и близки до Мария източници, които си го рекнаха напряко - " Краката й миришат, та се не трае! Молете се да не се събува, когато сте към нея, щото е ужасно "...

Всъщност това е самата истина - за който и да било човек. Дали си мъж, или си жена, която поддържа изрядна хигиена, това няма никакво значение. Дори и специфичните пудри и спрейове за обувки и крайници да ползваш, отново не можеш да се отървеш от спарването и миризмата, която ще се разнесе от крачетата ти единствено след няколко часа. Така че, Марче, смъкна ги малко, ма!

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Миро Дзвера Мара Отварачката Мария кубинки крака Стара Загора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР