Мария Мирославова - RIA е млада певица и мултиинструменталистка, която

...
Мария Мирославова - RIA е млада певица и мултиинструменталистка, която
Коментари Харесай

Дъщерята на Мария и Миро от ``Мери Бойс Бенд - RIA със своя дебютна песен |

Мария Мирославова - RIA е млада певица и мултиинструменталистка, която през вчерашния ден показа пред аудитория своята дебютна ария.

Младата певица е щерка на фронтдамата на известната българска група " Мери Бойс Бенд " Мария и Миро, който също е член на бандата.

Песента бе показана акустично пред аудитория от самата певица, под окуражителните погледи на музикалното и семейство. В записа на " Нашата фантазия " РИА също сама извършва вокалните и огромна част от инструменталните партии. Текстът е основан по стихотворението на Rio Bravo " Щастливо изпепелена ".

РИА  е на 19. Родена е в София. Свири на пиано и посещава уроци по солфеж от петгодишна възраст. До седми клас учи в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ със компетентност пиано и втори инструмент класическа китара, след което приключва с отличие Софийската математическа гимназия и продължава образованието си с „ Компютърна анимация и образни резултати “ в Манчестър.

Първите си стъпки в известната музика РИА прави с осъществявания за китара и глас на концерта за 45-тата годишнина на СМГ в зала 1 на НДК, последван от голям брой представяния на открити подиуми, Естрадата в Борисовата градина и благотворителни събития. Няколко години се изявява като вокал на група LIFT, с които изнася трибюти на Red Hot Chili Peppers и Beatles. По-късно, с другари от гимназията, основава група 58 Degrees. След поредност сполучливи концерта с кавърверсии на обичани шлагери, младите музиканти стартират да свирят и авторска музика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР