Мария лъсна по задница, но й смачкаха фасона! Чалгарката Мария отново

...
Мария лъсна по задница, но й смачкаха фасона!
Чалгарката Мария отново
Коментари Харесай

Попиляха голата Мария в мрежата: Отварачката показа сплескан з@дник!

Мария лъсна по задна част, само че й смачкаха фасона!
Чалгарката Мария още веднъж реши да нагорещи пристрастеностите като се пусна разгологъзена в мрежата. Преди минути дребната певачка качи фотоси от слънчевия Дубай, където е със брачен партньор номер три Мирослав Соколов. Мара се е щракнала по бански, само че подчертава на задните си елементи, които очевидно има за съвършени.
 Мария
Мария показва гранде амор в Дубай

Не по този начин считат потребителите обаче. Отварачката на мига бе закопана от почитатели, които безусловно се изсмяха на задницата й и я оповестиха за сплескана.

„Какво си го извъртяла тоя з@дник, че той мяза на сплескана мекица?! Ти въобще з@дник нямаш, бе, а това е най-апетитната част от всяка жена. Така че, Марче, стой да се фръцкаш пред апарата, ами влез в действителност във фитнеса и тренирай – само че освен за фотосесии“, бъзикат я в нета.

Задните елементи на чалгарката не се понравиха на почитателите

Действително задните елементи на певицата са всичко друго, само че не и съблазнителни, в случай че съдим по каченото фото, което даже е обработено. Същото важи и за лицето й. На един от фрагментите Мария театралничи с мъжа си Миро в непосредствен проект и прави усещане, че крепко е вкарала в деяние програмките на айфончето си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР