Мария Костадинова е пристигнала с група приятели в Лас Вегас

...
Мария Костадинова е пристигнала с група приятели в Лас Вегас
Коментари Харесай

Българка в Лас Вегас: Има паника в града

Мария Костадинова е пристигнала с група другари в Лас Вегас след привършване на студентска бригада и са станали директни очевидци на стрелбата.

"Влязохме в хотел наоколо, с цел да забележим фонтаните. Изведнъж хората започнаха да тичат, всички бяхме в голяма суматоха ", описа сънародничката ни пред Българска национална телевизия.

По думите й сега всички са добре, заключени на несъмнено място в хотела, който е на 10 минути от мястото на случая, само че има нерешителност и суматоха измежду всички.

"Грижат се извънредно доста за нас. Повече от 2 часа сме заключени в една от балните зали, дават ни вода и понякога ни споделят, в случай че има нова информация. Не знаем по кое време ще излезем, само че и нас ние боязън. Улиците са блокирани сега. Не сме очаквали такова нещо. Според нас има повече от един стрелец ", сподели още Мария Костадинова.

Над 20 души са убити и над 100 са ранени при стрелбата покрай хотел "Мандалей Бей " в Лас Вегас по време на фестивал на кънтри музика, заяви на конференция полицията, представена от ДПА.

Извършителят е употребявал автомат, с който стрелял от 32-ия етаж на хотела. Той е убит от полицията скоро откакто разкрил огън. Според шерифа на Лас Вегас Джо Ломбардо нападателят е гражданин на града, уточни Агенция Франс Прес.

Макар и управляващите да считат, че става дума за уединен нападател, полицията търси азиатката Мери Лу Данли, която била с причинителя по време на нападението.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР