Мария Капон се обърна към всички български граждани с молба

...
Мария Капон се обърна към всички български граждани с молба
Коментари Харесай

Мария Капон: За да свалиш мораториум е достатъчно просто да бъдеш човек


Мария Капон се обърна към всички български жители с молба да пишат и приказват със своите народни представители, с цел да падне мораториумът върху новаторските лекарствени средства за онкоболните.

Ето какво написа Мария Капон в профила си във Facebook:

„ Приятели,

По-долу са имената и лицата на тези, от които зависи живота и здравето на стотици хора в България. От тях зависи дали напредъка и модерните медикаменти, даващи живот, ще бъдат налични в страната ни. Това визира всички нас, нашите деца, родители, другари.... Умишлено не пиша от коя партия са, тъй като, с цел да свалиш Мораториум е задоволително просто да бъдеш човек.

Всеки от тях ще реши какъв брой коства един човешки живот - вашият, нашият, техният... Греховете се простят, само че кой желае да живее с прегрешението, че е прекъснал нечий живот, с цел да удължи политическата си кариера? Това ли ще видят децата им? Да спрем това в този момент!

Ако някой ги познава, да ги спре на улицата и да им каже; в случай че някой им има телефона да им звънне; в случай че сте другари във Facebook или Туитър, пишете им.

Ние не питаме дали имат разсъдък. Питайте ги имат ли сърце? Как ще честват Коледа? Търсете ги, кажете им, не мълчете, тъй като други ще замлъкнат вечно. “ /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР