Мария Жекова грабна титлата в седмия сезон на кулинарното шоу

...
Мария Жекова грабна титлата в седмия сезон на кулинарното шоу
Коментари Харесай

Мария Жекова, победител в MasterChef: Смелостта да експериментирам с продукти бе оценена от журито

Мария Жекова сграбчи купата в седмия сезон на кулинарното шоу MasterChef, като завоюва конкуренцията за най-хубав занимание готвач на България и премията от 100 000 лв..

" Сега към този момент пред мен са отворени вратите да реализирам фантазиите си и седнал съм виновна пред тях да го направя ", сподели Мария в студиото на " Тази заран ".

" Вярвам, че бях смела - може би това е, което ми даде преднина. Аз имам храброст и душeвност да направя нещо, което някой различен не би дръзнал да направи - и това ме води до финала и до успеха ", показа тя.

" Смелостта да опитвам с артикули и идея, която е рискова - не употребих предписания, всичко се роди в главата ми. Това е нещото, което беше оценено много високо от журито, за което доста благодаря ", добави Жекова.

" Аз съм огромен фен на пухкавите вкусни кексове и постоянно у дома си подготвяме семпли и постни кексове, които обаче са цялостни с усет и душа ", показа тя за обичаните си десерти.



Мария Жекова сподели още, че ще влага една част от паричната премия, с цел да прокара тръбопровод до родопската къща в село Върбово, в която живее, както и с цел да я реновира и да я резервира достоверна.

" Най-тъжно ми е, че там са останали доста малко хора - в нашата махала има единствено един непрекъснат гражданин. Там се научих да познавам гъбите. Благодарна съм, че локалните ни одобриха като родни деца ", показа Мария.

" Моята фантазия в действителност е малко по-различна от това да отворя ресторант - желая да имам свое място, на което единомислещи хора да се събираме, с цел да обменяме хрумвания и опит. Да градим кулинарна просвета и да се учим едни от други ", споделя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР