Мария изобщо не страда заради развода си с Християн Гущеров.

...
Мария изобщо не страда заради развода си с Християн Гущеров.
Коментари Харесай

Мария забрави Гущеров и иска второ дете

Мария въобще не страда поради развода си с Християн Гущеров. Певицата отхвърля да разкрие кой е новият мъж в живота й. Tя хвърли бомбата, че възнамерява да има второ бебе. По всичко проличава, че певицата въобще не страда за раздялата си с Християн Гущеров и към този момент възнамерява живота си за напред без него. Само няколко месеца след раздялата си с предприемача, чаровното миньонче към този момент крои проекти за ново семейство. " И на бебето ще му пристигна времето. В момента съм в разгара на силите и мисля, че ще мога да се осъществявам на този фронт още един път най-малко ", показа пред тв Планета тя.

Изпълнителката на " Болна тематика си за мен " към този момент не издава кой е новият мъж до нея и подготвен ли е да подари 9-годишната й дъщеричка Марая с братче или сестричка. Звездата на Пайнер изясни, че раздялата й с милиардерския наследник, с който по този начин и не съумяха да основат правоприемник, била подбудена от неналичието на независимост. Фолкдивата и Гущеров се венчаха точно на рождения ден на Мария на 13 януари 2015 година, а няколко дни по-късно отпразнуваха мотива на обилна гала в столичен хотел. Още преди да си кажат заветното " да ", 35-годишната хубавица стана съучастник в бизнеса на Християн, включващ обезпечаване, хотелиерство и ресторантьорство, а след развода се очакваше да получи обезщетение от близо 2 милиона.

Мария няма подписан предбрачен контракт с Гущеров и нееднократно е коментирала, че няма финансови искания към него. Това бе вторият брак на гласовитата заралийка, откакто през 2011 година се разведе с различен предприемач – Димитър Андонов. Именно той е бащата на момиченцето й Марая, което Християн отглеждаше като свое.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР