Мария Илиева трябва да е благодарна на колежката си Сантра,

...
Мария Илиева трябва да е благодарна на колежката си Сантра,
Коментари Харесай

Съдбата си направи странна шега с Мария Илиева

Мария Илиева би трябвало да е признателна на колежката си Сантра, задето през днешния ден е щастливо обвързана с предприемача Александър Междуречки. Поп звездата почнала връзки с сегашния си мъж точно с помощта на по-младата си другарка, написа „ Уикенд “

„ С Мария бяхме на плаж, когато те се срещнаха.

Един другар ни предложи да излезем, а тя отсече: „ Изобщо не ми се излиза! “. Тогава аз дадох напън: „ Нещо си се объркала, излизаме на 100 %! “, описа Сантра в телевизионно изявление.

Илиева пък е безапелационна, че срещата им в обща компания е била инцидентна, само че съдбоносна.

„ Благодарна съм на индивида до мен, че ме видя. Защото дава подобен уют и комфорт на душата ми, че се усещам на най-хубавото място, на което съм била “, споделя на собствен ред изпълнителката на шлагера „ Видимо удовлетворени “.

Мария роди двете си деца, които са от разнообразни татковци, в по-зряла възраст, само че по думите ѝ не е отлагала този значим за всяка жена житейски стадий поради работата си.

„ Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е много късно. Смятам, че не трябва доста да се разчита и да се чака последният миг, само че по този начин се случиха нещата при мен. Не е било поради боязън или терзание, не е било и спор сред кариерата и персоналния ми живот, “ откровена е музикалната звезда.

В оня миг най-притеснена за фамилното ѝ състояние била баба ѝ Грозди. Възрастната жена все я подканяла да си откри сериозен мъж и най-накрая да се задоми.

,,Моята обичана баба, за разлика от майка ми, която е тънък и внимателен човек, непрекъснато ми говореше, че желае да ме види с дете. Казваше ми: „ Няма ли някое положително момче за тебе?! Аз доста желая да стана прабаба “, споделя с усмивка Илиева.

За благополучие, през днешния ден певицата се радва на две деца момче и момиче. С бащата на сина ѝ обаче нещата не потръгнаха и двамата се разделиха малко преди раждането на бебето. Въпреки че с днешна дата поддържат естествена връзка в името на дребния Сашко, те дълго време бяха в обтегнати връзки. Точно когато бе най-разочарована от мощния пол и бе твърдо решена да остане самотна майка, изпълнителката срещна сегашния си сътрудник, който е със 7 години по-млад от нея.

Междуречки движи 4 компании и се показва като предприемач, само че в действителност е и правоприемник на милионерска фамилия. Благоверният на певицата e наследник на починалия Петър Междуречки – някогашен кмет на София и посланик. Илиева неведнъж е споделяла, че в лицето на настоящия си мъж е на мерила своя блян.

„ Аз не укривам щастието си. Мисля, че щастието би трябвало да се споделя. Чувствам се прелестно, обичана… Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за който даже не съм мечтала. Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима, че най-хубавото не трябва да остава като фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш! Когато си живял почтено, в някакъв миг ти се случва! “, споделя певицата.

Освен че се грижи за децата си, тя не е загърбила и кариерата. Изпълнителката стартира работа скоро след раждането щерка си, пробвайки се да съчетава родителството и най-голямата си пристрастеност – музиката. Макар че не e с манекенски размери, Мария не ще да се подлага на огромни ограничения единствено с цел да отслабне.

„ Щастието от загубата на талията е несравнимо. За дълго се разделих с тази талия, само че това по никакъв метод не ме смущава. Има ли човек, който може да съди една майка, че е нарушила малко талията си?! Ако има подобен, то той е безспорен олигофрен! “, ядосва се Мария на рецензиите към фигурата ѝ.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР