Мария Илиева тотално скъса професионалните си отношения с продуцента Магърдич

...
Мария Илиева тотално скъса професионалните си отношения с продуцента Магърдич
Коментари Харесай

Мария Илиева и Халваджиян скъсаха! Певицата отсвири продуцента окончателно

Мария Илиева тотално скъса професионалните си връзки с продуцента Магърдич Халваджиян и пристана на конкуренцията, научи HotArena.

Ролята на Мария на наставник и жури в музикалния формат „ Х фактор “ е в предишното, а поп дивата се съгласи да стане част от екипа на Гласът на България.

Тази неделя участниците от тима на Поли Генова ще излязат на сцената като дует, само че и в конкуренция между тях, с осъществяване на две хитови песни на Мария Илиева – " Чуваш ли ме? “ и „ Минало “. Лично певицата ще участва на подготовките на младите си сътрудници, с цел да им даде скъпи препоръки и упътвания.

„ Мария не беше жури в последния сезон на „ Х фактор “, тъй че най-вероятно няма да е и отсега нататък ", разяснява асистентката на Халваджиян пред „ Българяи през днешния ден “.

Със старта на миналогодишното предаване х иляди почитатели останаха разочаровани от неналичието на Мария измежду менторския състав. Тогава продуцентите се оправдаха с бременността на смуглата певица, само че очевидно това не е единствената причина.

След раждането на сина й Мария реши да направи професионално преориентиране и в случай че в този момент се появява само като гост-ментор, то слуховете настояват, че от идващия сезон ще я забележим като жури, само че този път в „ Гласът на България “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР