Мария Илиева се раздели с бащата на детето си само

...
Мария Илиева се раздели с бащата на детето си само
Коментари Харесай

Огромна драма споходи Мария Илиева след раждането! Певицата е смазана от това, което направи Георги

Мария Илиева се раздели с бащата на детето си единствено месец след раждането му. Изпълнителката е принудена да отглежда сама новородения Александър, само че получава финансова поддръжка и от родителите на Георги, написа " Телеграф ".

Пред свои другари и красиви дами Георги твърдял, че е свободен мъж, който просто има дете от певицата и бил в неангажираща връзка с нея . Близки до него споделят, че той постоянно си разрешавал да кръшка на изпълнителката, само че тя към този момент не се впечатлява изключително от този факт, тъй като била прекомерно заета с развъждането на наследника му, който преди дни навърши един месец.
Въпреки че още в самото начало на връзката им родителите на младия баща Георги Михайлов бяха срещу връзките им , те се радват на внука и поддържат финансово майка му. Една от основните аргументи да я недолюбват е разликата във възрастта. Обмисляли разновидността да припишат бизнеса си в Западна Европа и всичко на бебето и татко му, само че в случай че Георги и Мария живеят и гледат дребния Алекс поотделно .
27-годишният Георги към момента работи и живее в Брюксел и към този момент предпочитал да пътува понякога до България, с цел да бъде с Мария и сина си. За взаимно и непрекъснато общуване обаче и дума не обелвал, както не запомнил и обещанията си за женитба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР